באדיבות זמי שרייבר, מסעדת סנדר תל אביב
במתכון הזה אנחנו משלבים בשר, עוף והודו. את הקציצות מניחים בתבנית אפייה על שכבות של ירקות פרוסים ספוגים בציר עוף, כך שהקציצה נותרת עסיסית גם בגרסתה האפויה.
צילום גיא הכט
המרכיבים:
200 גרם בקר טחון
200 גרם חזה עוף טחון
200 גרם הודו טחון
1 בצל קצוץ
1 בצל פרוס
1 תפוח אדמה חתוך לקוביות
1 תפוח אדמה חתוך לפרוסות
1 קישוא חתוך לקוביות
1 עגבנייה חתוכה לפרוסות
1 פלפל אדום חתוך לפרוסות
2 שיני שום כתושות
חופן פטרוזיליה קצוצה
שתי ביצים
כוס פירורי לחם
חצי כוס ציר עוף
פפריקה
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
טוחנים במעבד מזון בצל קצוץ , קישוא, תפו"א חתוך לקוביות, שום ופטרוזיליה. מעבירים לקערה ומוסיפים את הבשר, ההודו וחזה העוף. מוסיפים את הביצים רבע כפית פפריקה, רבע כפית מלח ורבע כפית פלפל. לשים עד לקבלת מסה אחידה. יוצרים קציצות ומצפים היטב בפירורי לחם. מחממים תנור ל-180 מעלות. מסדרים בתבנית: תפוח אדמה פרוס, בצל פרוס, פלפל אדום ועגבנייה. מערבבים את ציר העוף עם חצי כפית פפריקה, רבע כפית פלפל ורבע כפית מלח. יוצקים את הציר והתבלינים על הירקות באופן אחיד. מסדרים את הקציצות על הירקות ואופים בתנור כרבע שעה. הופכים את הקציצות ואופים כרבע שעה נוספת עד הזהבה. מגישים לצד הירקות.
עוד מתכוני קציצות:
באתר קייטרינג ריכזנו עבורכם את חברות קייטרינג אוכל יהודי והשפים המומלצים לכל סוגי האירועים על פי התמחויות. לקבלת ייעוץ וליווי אישי בדרך לאירוע המושלם צרו עמנו קשר באמצעות הטופס בתחתית העמוד או מספר הטלפון בראש עמודי האתר, השירות ניתן ללא עלות או התחייבות. מזל טוב ובהצלחה!
קייטרינג לפי מטבח קייטרינג לחתונות קייטרינג לפי סוג אירוע
קייטרינג בשרי קייטרינג חלבי קייטרינג לבר מצווה
אזורי שירות דוכני אוכל לאירועים מגשי אירוח מתכונים לאירועים
קייטרינג קייטרינג בשרי קייטרינג חלבי קייטרינג על האש קייטרינג לחתונות קייטרינג לאירועים קטנים קייטרינג ברביקיו קייטרינג לבר מצווה קייטרינג כשר למהדרין קייטרינג לחינה קייטרינג לבת מצווה קייטרינג לברית קייטרינג לבריתה קייטרינג לימי הולדת קייטרינג אסאדו קייטרינג לאירועים קייטרינג מרוקאי קייטרינג שבת חתן קייטרינג טבעוני קייטרינג סושי דוכני מזון לאירועים מגשי אירוח מתוקים לאירועים שירותי בר לאירועים קייטרינג הודי קייטרינג לאירועי יחסי ציבור
שתף